Arriba El Reflejo Dorado a Sankara

El protagonista d'aquesta història es troba a la vora del suïcidi. Un encontre fortuït amb Leandro Malpaso, un estrany personatge que dirigeix una societat secreta, els membres de la qual es fan dir Els Tretze d'Hipnos, porta el protagonista a enrolar-se en una aventura que en altres circumstàncies no hagués realitzat mai. Aquest grup controla una màquina capaç de projectar la ment d'una persona a un altre racó de l'univers, i és per això que el protagonista acaba sent transferit voluntàriament a un planeta situat a milers d'anys llum de la Terra. Allà desperta convertit en una mena de semidéu, mentre que el seu vertader cos descansa tancat a una càpsula en la Terra, ignorant que el seu viatge amaga un designi fosc.

El nou llibre de J.J.M. Veiga, ja a la venda.

 

Notícies
2
1
MÉS NOTÍCIES
Cinematògraf i més prosa hiperbreu
27-01-2015
Aquest és un llibre farcit de xicotetes perles que mostren allò que la vida té de màgic i allò que el cinema té de real.
Descompte bestial de BUNSEN durant les festes de nadal
16-12-2014
El regal ideal per a aquestes festes. "Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata" amb un 20% de descompte fins el 6 de gener de 2015.
L'Editorial Sankara es presenta amb un 2014 ple de novetats.
16-09-2014
Sankara presenta les seues novetats editorials 2014, que inclouen els nous llibres d'en Gabriel Ochoa i d'en Joan Riedweg.
Gran inauguració
03-06-2014
“BUNSEN, un còmic de ciència i xocolata” és un recull de tires de Jorge Pinto. Publicat originalment a bunsencomics.com, ara SANKARA te'l porta per primer cop en català, amb una edició limitada i amb pròleg de Manuel Bartual.
Sankara publicarà Bunsen en català
16-10-2013
Sankara adquireix els drets de publicació en tot l'estat espanyol del llibre 'BUNSEN: UN CÓMIC DE CIENCIA Y CHOCOLATE', un recopilatori de tires còmiques de l'artista Jorge Pinto, amb material exclusiu i inédit en l'edició en català.