Pàgines: 244
ISBN: 978-84-942840-4-5
Format: Paper
Tamany: 13x20
Idioma: Castellà

Títol: "El reflejo dorado"
Autor/s: J.J.M. Veiga
Any: 2015
Gènere: Ciència ficció | Col·lecció: Sankara Narrativa
Descarrega’t l’extracte gratuït d’aquest llibre

El protagonista d'aquesta història es troba a la vora del suïcidi. Un encontre fortuït amb Leandro Malpaso, un estrany personatge que dirigeix una societat secreta, els membres de la qual es fan dir Els Tretze d'Hipnos, porta el protagonista a enrolar-se en una aventura que en altres circumstàncies no hagués realitzat mai. Aquest grup controla una màquina capaç de projectar la ment d'una persona a un altre racó de l'univers, i és per això que el protagonista acaba sent transferit voluntàriament a un planeta situat a milers d'anys llum de la Terra. Allà desperta convertit en una mena de semidéu, mentre que el seu vertader cos descansa tancat a una càpsula en la Terra, ignorant que el seu viatge amaga un designi fosc.

El reflejo dorado és una sàtira que navega entre el gènere fantàstic i la ciència-ficció. És una crítica de la societat actual, de les seues cadenes i fòbies, i en certa manera una novel·la-assaig sobre la fragilitat de la llibertat individual. Una història a mig camí entre els viatges de Gulliver de Swift i Kappa d'Akutagawa, amb reminiscències de l'obra de Hodgson i Lovecraft.

Compra
Extracte
Preu: 9.00 €
J. J. M. Veiga va neixer a Pontevedra. Va cursar estudis en Enginyeria Tècnica Forestal (Universitat de Vigo) i Enginyeria de Muntanyes (Universitat de Santiago de Compostela). Des de 2010 ha participat en tres llibres com autor o coautor, El Reflejo Dorado és el seu segon llibre.